CARIITTI

ФИНЛАНДСКА ПРЕЦИЗНОСТ

Cariitti е финландска семейна компания, чиято основна цел е да внесе светлина и комфорт във всяко пространство. Фирмата е специализирана в проектирането и производството на универсални осветителни решения, пейки за сауна и мебели за съблекални, изработени с финландска прецизност от опитни дърводелци. Зад гърба си имат десетилетия опит в производството на осветителни тела, а през 2018 година разшириха портфолиото си със създаването на колекцията сауни TAIVE.
Винаги са се придържали към принципа, че осветлението не се отнася само до количеството светлина, но и до създаването на атмосфера. Ето защо, създаването на колекцията за сауни TAIVE е естествено продължение на тази концепция. Не става въпрос само за предлагането на пейки или мебели, а за изграждане на удобно и хармонично пространство, където почиват и очите, и ума.
Ценностите на Cariitti се изразяват в любовта към домашния уют, приемствеността и екологичността. И те си личат най-вече в работата им – висококачествени продукти, които издържат теста на времето по отношение както на качеството, така и на непреходния дизайн.

 

Устойчивост, екологичност и стил.

КОЛЕКЦИИ

Потопете се в света на Cariitti – тук ще откриете осветление за сауни и парни бани, басейни, бани, както и ефекти за звездно небе и впечатляващата им колекция за сауни – Taive.

Осветление за сауна

Осветление за сауна

осветление за парна баня

осветление за парна баня

ефект "звездно небе"

ефект "звездно небе"

осветление за басейн

осветление за басейн

осветление за баня

осветление за баня

КОЛЕКЦИЯ за САУНИ "TAIVE"

КОЛЕКЦИЯ за САУНИ "TAIVE"