JACUZZI

семейството, което ПРОМЕНИ историята

Историята зад бранда „Jacuzzi” е не по-малко впечатляваща от продуктите им.

Изобретателни и трудолюбиви, Семейство Джакузи имигрират в САЩ в началото на 1900-те. Братята Джакузи не изневеряват на предприемаческия си дух и продължават да създават иновации в сферата на авиацията и агрономията, поставяйки началото на изцяло нова индустрия – продукти за хидромасаж у дома.

През 1940-те, Кандидо Джакузи изобретява терапевтична хидромасажна помпа, за да облекчи болката, която невръстният му син Кенет изпитва, в следствие на ревматоиден артрит. Малко след това, инженерите в компанията разработват „домашна“ версия на същата помпа, която превръща всяка обикновена вана в релаксиращ и подмладяващ хидротерапевтичен оазис. През 1956г. моделът „J-300” излиза на пазара и променя живота на милиони хора по света.

Годината е 1968. Jacuzzi изобретяват първата в света хидромасажна вана с дюзи – Roman. Внедряването на дюзи за хидромасаж в стените на ваната постига невероятен успех. Патентованата технология създава невиждано до момента съотношение въздух-вода (50/50) и носи ненадминато удоволствие. През 80-те години на миналия век, Jacuzzi се фокусират върху подобряването на Spa изживяването у дома, разработвайки модели, които имат функциите на гореща вана, хидромасажна вана или и двете. Тези модели включват успокояващи водопади и могат да бъдат инсталирани на закрито или на открито, превръщайки задния двор в любимо място за почивка и забавление на семейство и приятели.

Внедряването на smart технологии, съвременни иновации за почистване и продукти, които превръщат Spa & Wellness в достъпно удоволствие за всеки един човек в света, утвърждават лидерската позиция на Jacuzzi в световен мащаб. Продуктите им се произвеждат в 5 страни, имат пазарно присъствие в над 100 държави и хиляди служители. Плод на десетилетия иновации, дизайн, функционалност и лекота на използване, марката Jacuzzi е спечелила доверието на милиони клиенти от цял свят.

Брандът се превръща в нарицателно за безкомпромисно качество, дизайн и иновации. От хидромасажни вани, през интериорни решения за баня, медицинско оборудване до басейни и сауни, Jacuzzi не спират да се развиват и радват своите клиенти.

За нас е удоволствие да ви представим продуктите на този бранд, превърнал се в нарицателно за „хидромасажна вана“.

модели

Потопете се в необикновения свят на Jacuzzi – модерен, елегантен и функционален.

JHT_J485_Lifestyle.jpg?sw=1000&sh=1000&sm=fit
JHT_J485_Lifestyle.jpg?sw=1000&sh=1000&sm=fit