Miramar Liquid Design

ПАРТНЬОРИ

Историята зад бранда „Jacuzzi” е не по-малко впечатляваща от продуктите им. Марката е нарицателно за безкомпромисно качество, дизайн и иновации.

Rosa Gres е семейна компания, специализирана в изработката на порцеланова керамика, с повече от 180 години история зад гърба си реализирани проекти в  70 държави.

Alpha Wellness Sensations е семеен бизнес, основан през 1934 г. в Хаселт, Белгия. Компанията е дългогодишен лидер в производството на  Spa & Wellness оборудване.

Relax Design® е италианска компания с 20-годишен опит, специализирана в производството на модерни аксесоари за обзвеждане на баня.

Cariitti е финландска семейна компания, специализирана в проектирането и изработването на универсални осветителни решения за Spa & Wellness съоръжения.

Серията TAIVE предлага цялостни решения за интериора на мечтаната сауна. Елегантният й дизайн създава хармонична атмосфера и усещане за релакс.

Продуктите на бранда AMA Luxury Shower притежават изчистен и стилен дизайн и са изцяло произведени в Италия, с грижа и внимание към детайла.