пейки за сауна

Ако има нещо, на което финландците държат – това е качеството. Пейките TAIVE са произведени в работилницата на Cariitti в Еспоо, Финландия, с изцяло местни материали.

Пейките за сауна TAIVE пренасят сауна изживяването на съвсем друго ниво. Те са проектирани под формата на индивидуални модули, за да паснат перфектно на всяка сауна.

Колекцията е изработена от шперплат от финландска бреза, облицован с фурнир от хемлок или бреза. Елементите са свързани посредством устойчиво на атмосферни влияния лепило D4 с емисионен клас M1. Структурата гарантира много висока якост на напрежение и ниска деформация и не се нуждае от допълнителна опора от пода.

Нека поговорим за монтажа и поддръжката. Пейките TAIVE са предназначени за монтиране към стените на сауната, без носещи крака. Елементите, които са част от горните и долните пейки, както и облегалките, се свалят лесно за почистване и поддръжка.

Стандартните модули TAIVE се доставят без никаква повърхностна обработка. Преди окончателното сглобяване препоръчваме третиране с восък за сауна, който предпазва дървото от влага и замърсявания, което пък улеснява последващото й почистване.